Concert van gospelgroep Samen op weg.

Heeft u afgelopen jaar in maart ook zo genoten van  “the Young Messiah, of gehoord dat het zo’n fijne avond was?
Op zondag 19 maart kunt u wederom luisteren naar gospelgroep “Samen op Weg” uit Bergentheim.

“Hold on, help is on the way” is een miniconcert  bestaande uit een aantal prachtige gospelsongs over : licht, inspiratie en vertrouwen.
Het is een oproep om op zoek te gaan naar God’s Geest en hierdoor geïnspireerd, God’s handen en voeten te zijn in deze wereld. Tijdens dit concert worden er een 14 –tal prachtige nummers gezongen waaronder: “Shine your light”, “Nooit meer een morgen”, “Put a little love “, de Speeltuin”en Oh happy day”.
Ongeveer een uur lang kunt u genieten van het koor, de vele solisten en de prachtige muziek. Decor en licht zorgen voor een sfeervolle omlijsting.
Aanvang 19.30 uur, de toegang is gratis, wel is er na afloop een collecte.