Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Emmer-Compascuum
 
 
Disclaimer Disclaimer

Leden die bijdragen maken en aanleveren voor publicatie op de website of leden die activiteiten organiseren doen dit op vrijwillige basis. Zij hebben geen enkele verplichting. De redactie van deze website houdt zich het recht voor om ingezonden berichten in te korten of te bewerken.

De informatie die op de website beschikbaar wordt gesteld, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan de informatie onverhoopt onjuist, incompleet of verouderd zijn. Daarom zijn aan de informatie die op deze website beschikbaar wordt gesteld géén rechten te ontlenen.

Gebruik van deze website is geheel voor risico van de bezoeker. De PKN Emmercompascuum aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van bezoekers van deze website, die op welke wijze dan ook, door het gebruik van deze website, het bekijken van deze website of het downloaden van bestanden van deze website veroorzaakt is.

Deze website bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van PKN Emmercompascuum liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van deze website. De PKN Emmercompascuum is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze (externe) websites of bronnen en geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke websites of bronnen.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar het contact-emailadres.

terug
 
 
 
 
Kerkdiensten online
Luister naar onze diensten via kerkomroep.nl. Klik hier en klik op onze naam.
  meer
 
Belangrijke mededeling: Kerkdiensten
Helaas heeft de kerkenraad een moeilijke keuzegemaakt en zullen de 3 diensten alleen online te beluisteren zijn op Kerkomroep, wel zal er tijdens de kerstnacht dienst een livestream zijn. Ook zullen de diensten in Januari 2021 niet doorgaan.

 
 
Privacy verklaring
Persoonsgegevens en foto's op deze website zijn geplaatst met toestemming van betrokkenen.
Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.