Welkom! Welkom!

Van harte welkom op de website van de protestantse kerk in Emmer-Compascuum.

Wij zijn een kerkgemeente die op een veelkleurige manier vorm en inhoud wil geven aan haar geloof. Hierin is plaats voor verschillende vormen van geloofsbeleving.

Op deze site kunt u iets meer over ons te weten komen. U vindt onder andere informatie over onze gemeente, de kerkdiensten en het jeugdwerk. Wilt u meer weten, klik dan op de onderwerpen in het keuzemenu.

Natuurlijk laten we hier iets van onszelf zien. Maar de site geeft maar een beperkt beeld van wie wij zijn en waar we voor staan.In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid sinds 23 maart betreffend het Coronavirus komen onder voorbehoud alle kerkdiensten tot 1 juni te vervallen.

Belangrijk nieuws!!!!!
Naar aanleiding van de richtlijn namens de Regering en PKN heeft het Moderamen besloten om tot 1 juni alle geplande activiteiten niet door gaan: alle kerkdiensten in deze periode gaan niet door. wij denk hierbij met name aan die diensten/activiteiten die allemaal komen te vervallen. De diensten in de Stille week, HA viering, 1ste paasdagviering, de belijdenis/doopdienst die al verplaatst was naar 17 mei,  De ontmoetingsavonden/groothuisbezoeken, de kerkenraadsvergaderingen, overleggen moderamen, de overleggen diaconie en cvk, de rommelmarkt. Zolang de crisis duurt en de maatregelen gehandhaafd blijven.

Kerkdiensten via www.kerkomroep.nl en de luisterkastjes te beluisteren:
Er zullen weer 3 dienst online te beluisteren zijn en wel op
Zondag 10 Mei dit is een dienst die geleid wordt door Margriet Planting & Gerrie Westerdijk. Thema Back to basic
Hemelvaartsdag 21 Mei Online regio dienst vanuit de Protestanste kerk "Het Anker"
1e Pinksterdag Zondag 31 Mei zal de dienst worden geleid door Henk Prins & Ageeth Aukes - Smit meer