Rommelmarkt 18 mei 2019 Rommelmarkt 18 mei 2019
De rommelmarkt start om 8.30 uur. De bekende grote verloting zal ook worden gehouden, maar daarvoor hebben we wel prijzen nodig. Als u een prijs heeft voor de verloting kunt u dat geven aan Alie Omvlee, Hennie Kiers of Greetje Smit.

Het is voor ons als organisatie gemakkelijker als de prijzen eerder binnen zijn zodat niet alles in de laatste dagen moet gebeuren, want echt een rommelmarkt organiseren en klaar zetten kost heel veel tijd!

Voor diegene die nog spullen hebben is er elke maandag van 9.00 uur tot 10.00 uur gelegenheid om het te brengen.