Rommelmarkt en verkoop van kerstartikelen op 3 december Rommelmarkt en verkoop van kerstartikelen op 3 december
Op 3 december word er een rommelmarkt en verkoop van kerstartikelen gehouden van 8.30 tot + 15.00 uur. U kunt er o.a. kerstartikelen, kniepertjes en spekkedikken kopen. U kunt  een zelf gebakken 12 persoons appeltaart bestellen voor € 12.00. Per stuk zijn de appeltaartpunten € 1.10  Ook is er een emmer met appels te koop voor € 3.00 De appels zijn zeer geschikt voor appelmoes. Het bestellen kan bij Ben Smit tel: 354044.  Voor de inwendige mens is er koffie met cake,  erwtensoep met roggebrood met spek, spekkedikken en kniepertjes te koop. Het is handig om kniepertjes en spekkedikken te bestellen, want OP IS OP, het word dan voor u op naam gereserveerd. De prijs is: kniepertjes 10 voor € 1.50   spekkedikken 5 voor € 3.00. Het bestellen kan via telefoonnummer: 354413 of via e-mail: smit-unij@hetnet.nl.
Bij de rommelmarkt spullen zijn weer allerlei verschillende artikelen te koop. Komt allen, de opbrengst is voor de kerk.
Tijdens de rommelmarkt zijn er schilderijen te koop die in de zaalruimtes geëxposeerd worden door inwoners van Emmer-Compascuum.