Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Emmer-Compascuum
 
 
Vacant Vacant
Sinds 13 januari 2019 is onze gemeente vacant: onze predikant is vertrokken naar een andere kerkelijke gemeente. Dat betekent dat wij een vacature hebben.

Vacaturetijd is in de eerste plaats bezinningstijd. Bij het ontstaan van een predikantsvacature stelt de kerkenraad zich de vragen: wat hebben we als gemeente in deze concrete situatie nodig? Voor welke vragen en ontwikkelingen staan wij en welk (soort) predikant of kerkelijk werker past daarbij? Deze vragen raken aan de beleidsvisie op de (nabije) toekomst en aan de beschikbaarheid van voldoende middelen. Kan de predikantsvacature weer op dezelfde manier als we gewend waren worden ingevuld of moeten er nieuwe keuzes worden gemaakt, bijv. samen met buurgemeenten? Onze consulent denkt met ons mee en adviseert ons hierin.
Mw. ds. E.Wisselink is in deze vacaturetijd onze consulent.

U kunt meer lezen over de procedure in de 'Gids voor het beroepingswerk'.
terug
 
 
 
 
Kerkdiensten online
Luister naar onze diensten via kerkomroep.nl. Klik hier en klik op onze naam.
  meer
 
Belangrijke mededeling: Kerkdiensten
Helaas heeft de kerkenraad een moeilijke keuzegemaakt en zullen de 3 diensten alleen online te beluisteren zijn op Kerkomroep, wel zal er tijdens de kerstnacht dienst een livestream zijn. Ook zullen de diensten in Januari 2021 niet doorgaan.

 
 
Privacy verklaring
Persoonsgegevens en foto's op deze website zijn geplaatst met toestemming van betrokkenen.
Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.