Welkom! Welkom!

Hoera! Er zijn geen beperkingen meer wat betreft het aantal kerkgangers. Toch vragen we aandacht voor mensen met een kwetsbare gezondheid. Houd (vrijwillig) wat afstand, zeker bij het binnenkomen en verlaten van de kerk. Was regelmatig je handen. Hoest en nies in je elleboog. In de kerk wordt gezorgd  voor voldoende ventilatie.

 
Kerkdiensten online Kerkdiensten online
Luister naar onze diensten via kerkomroep.nl. Klik hier en klik op onze naam. 
Sommige diensten zijn te volgen via een livestream. U kunt ze terugkijken. Kijk op YouTube.
En onze gemeente is ook te vinden op Facebook!
 
Wist u dat? Wist u dat?

...we nog steeds op zoek zijn naar gemeenteleden die ouderling dan wel taakdrager willen worden.

... U altijd om meer informatie mag vragen aan uw wijkouderling.

...er op 11 juni een gemeentemorgen is, en we daarom het koffiedrinken na de dienst van 4 juni verplaatsen naar 11 juni.....u/jij komt toch ook!!!

...er op 9 juli een gezamelijke dienst is in de Mondenhal in Nieuw Weerdinge

... het voedselbank product WC papier is.

De bloemen gingen afgelopen zondag naar dhr. van der Leest.
 
Feestelijke dienst in de Mondenhal Feestelijke dienst in de Mondenhal

Uitnodiging

Zondag 9 juli om 10 uur is er een feestelijke dienst in de Mondenhal in Nieuw-Weerdinge ter gelegenheid van feest in het dorp. Nieuw-Weerdinge bestaat 150 jaar én het is Zuidenveld. Ds. van Elten zal DV deze dienst voorgaan. Muzikale medewerking is van Chr. muziekvereniging Amicitia uit Musselkanaal, waaronder enige leden van onze kerk, en het Baptistencombo. 

Iedereen is van harte welkom!
 
Fotoalbum Fotoalbum

In ons fotoalbum plakken wij af en toe wat leuke herinneringen. Foto's van bijeenkomsten. Een viering. Of van de rommelmarkt. Neem gerust eens een kijkje! Klik hier.

Laatst toegevoegd: foto's van Palmpasen 2 april 2023.
 
Help de voedselbank Help de voedselbank

Klik hier voor het actieproduct van de maand!
 
Vanuit de diaconie Vanuit de diaconie

Hoe kun je als kerk mensen helpen die in de problemen raken door stijgende (energie)prijzen? In dit document kunt u er meer over lezen. Er ligt ook een papieren versie in de hal van de kerk. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gerrie Westerdijk.


 
In opdracht van de PKN organiseert en steunt het vakantiebureau financieel diaconale vakanties voor onder andere senioren met en zonder zorgbehoefte. In de vakantieweken is iedereen van harte welkom, ongeacht christelijke identiteit. Er is een uitgebreid programma met gevarieerde uitstapjes, leuke avondprogramma’s en creatieve en ontspannende activiteiten.
Interesse? Kijk op: www.hetvakantiebureau.nl
 
Samenwerking met Nieuw-Weerdinge Samenwerking met Nieuw-Weerdinge

Om onze samenwerking zichtbaar te maken, hebben wij dit beeld gekregen van de protestantse gemeente Nieuw-Weerdinge/Roswinkel.