Welkom! Welkom!

Hoera! Er zijn geen beperkingen meer wat betreft het aantal kerkgangers. Toch vragen we aandacht voor mensen met een kwetsbare gezondheid. Houd (vrijwillig) wat afstand, zeker bij het binnenkomen en verlaten van de kerk. Was regelmatig je handen. Hoest en nies in je elleboog. In de kerk wordt gezorgd  voor voldoende ventilatie.

 
Koffie bij de kerk Koffie bij de kerk
 

Zin in een kopje koffie?
U bent van harte welkom! Elke 2e vrijdag van de maand kunt u vanaf 9.30 uur terecht in Het Anker achter de kerk. Iedereen kan komen, er zijn geen kosten aan verbonden. Dus neem gerust uw buurman, uw buurvrouw of vrienden uit het dorp mee. Ook kinderen zijn welkom. Er zijn boeken en puzzels om mee te spelen. En deze mogen  ook geleend worden. Heeft u zelf iets voor in de leenkast? Neem het mee!

Koffiedrinken bij onze kerken kan op:
  • 1e vrijdag van de maand in Nieuw-Weerdinge om 09.30 uur
  • 2e vrijdag van de maand in Emmer-Compascuum om 09.30 uur
  • 3e vrijdag van de maand Roswinkel om 09.30 uur
 
Mededelingen Mededelingen


- De oproep voor rollators heeft succes gehad. Er staat al een rollator in de hal van de kerk in Emmer-Compascuum en er zijn ook 2 rollators ter beschikking gesteld vanuit Nieuw Weerdinge. Deze zijn verdeeld over de kerken in Nieuw Weerdinge en Roswinkel. In alle 3 de kerken is er zodoende een rollator beschikbaar. Hartelijk dank aan de mensen die de rollators ter beschikking stellen.

Geslaagd! We zijn super trots op onze flitser Davey die voor zijn HAVO diploma geslaagd is, en wensen hem veel succes bij zijn vervolgopleiding. Uiteraard zijn we ook trots op alle andere jongelui die hun studie afgesloten hebben met een prachtig diploma.
En diegenen die een herkansing hebben, of gezakt zijn, wensen we heel veel sterkte. Het Nieuwsflits team.


 
 
Kerkdiensten online Kerkdiensten online
Luister naar onze diensten via kerkomroep.nl. Klik hier en klik op onze naam. 
Sommige diensten zijn te volgen via een livestream. U kunt ze terugkijken. Kijk op YouTube.
En onze gemeente is ook te vinden op Facebook!
 
Fotoalbum Fotoalbum

In ons fotoalbum plakken wij af en toe wat leuke herinneringen. Foto's van bijeenkomsten. Een viering. Of van de rommelmarkt. Neem gerust eens een kijkje! Klik hier.

Laatst toegevoegd: koffiedrinken, 14 juni 2024.
 
Help de voedselbank Help de voedselbank

Klik hier voor het actieproduct van de maand!
 
Samenwerking met Nieuw-Weerdinge/Roswinkel Samenwerking met Nieuw-Weerdinge/Roswinkel

Om onze samenwerking zichtbaar te maken, hebben wij dit beeld gekregen van de protestantse gemeente Nieuw-Weerdinge/Roswinkel.