Welkom! Welkom!

In dit deel van de website laten wij u in vogelvlucht kennis maken met onze gemeente. Als u meer wilt weten, kom gerust even langs!

Inschrijven Belijdenis/Doop & Afscheid/bevestiging Ambtsdragers Zondag 20 September
Via deze link kunt u zicht inschrijven voor de dienst van Zondag 04 Oktober Belijdenis/Doop & Afscheid en bevestiging Ambtsdragers  https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/dDA8YLKg

Gebruikersplan kerkdiensten Protestantse gemeente Emmer Compascuum
Gebruiksplan kerkdiensten Protestantse kerk Emmer-Compascuum
Vanaf 1 juni 2020 mogen er weer kerkdiensten worden gehouden met maximaal 30 personen in de kerk. Gelet op het geringe aantal personen en de voorwaarden die aan het houden van een kerkdienst verbonden zijn, heeft de kerkenraad besloten tot 1 september 2020 geen kerkdiensten te houden.
Vanaf 1 juli 2020 mogen er weer kerkdiensten worden gehouden met maximaal 100 personen.