Welkom! Welkom!

Van harte welkom op de website van de protestantse kerk in Emmer-Compascuum.

Er zijn weer kerkdiensten, de coronamaatregelen zijn aangepast.
Er zijn geen beperkingen meer wat betreft het aantal kerkgangers. De meeste maatregelen zijn vervallen. Toch vragen we aandacht voor mensen met een kwetsbare gezondheid: gezien het huidige, grote aantal besmettingen is het wenselijk de 1½ meter afstand toch nog even (vrijwillig) aan te houden. Handen wassen/ontsmetten bij de ingang van de kerk blijft belangrijk. Hoest en nies in je elleboog. Een mondkapje is niet meer verplicht, maar ook hiervoor geldt dat het dragen de medekerkgangers beschermt. Er zal in de kerk gezorgd worden voor voldoende ventilatie.
Houd rekening met medekerkgangers met een kwetsbare gezondheid.
Bewaar voldoende afstand bij binnenkomen en verlaten van de kerk.

Wij zijn een kerkgemeente die op een veelkleurige manier vorm en inhoud wil geven aan haar geloof. Hierin is plaats voor verschillende vormen van geloofsbeleving.

Op deze site kunt u iets meer over ons te weten komen. Wilt u meer weten, klik dan op de onderwerpen in het keuzemenu.

Natuurlijk laten we hier iets van onszelf zien. Maar de site geeft maar een beperkt beeld van wie wij zijn en waar we voor staan.

Rommelmarkt 21 mei
Kijk hier voor foto's.

De erediensten
Kijk hier voor meer informatie. Let op: een wijziging op 5 juni en 19 juni!

Klik hier voor het actieproduct van de maand!

Samenwerking
Om onze samenwerking zichtbaar te maken, hebben wij dit beeld gekregen van de protestantse gemeente Nieuw-Weerdinge/Roswinkel.

Ons YouTube kanaal
Sommige diensten zijn te volgen via een livestream. U kunt ze terugkijken. Klik hier!