Kerkdiensten via www.kerkomroep.nl en de luisterkastjes te beluisteren: Kerkdiensten via www.kerkomroep.nl en de luisterkastjes te beluisteren:
Kerkdiensten via www.kerkomroep.nl en de luisterkastjes te beluisteren:

Zondag 10 mei
Aanvang 10.00 uur
Deze dienst heeft het thema ‘Back to basic’ oftewel ‘Terug naar de basis’ en wordt verzorgd door Gerrie Westerdijk en Margriet Planting. Vooraf zullen er ook 2 liederen voor de dienst gespeeld worden.                                                  In de bijlage van deze nieuwsbrief zit deze dienst. Zo kunt u thuis mee lezen en mee zingen.                                        We willen deze dienst ook iets nieuws proberen. We gaan in de dienst een vraag stellen en u kunt daar antwoord op geven via Whatsapp of sms. Doet u mee? Zet het nummer alvast in uw telefoon: 06-30344049 onder de noemer ‘Pionieren’.

Donderdag 21 mei
Aanvang 10.00 uur                                   Hemelvaartsdag

Online Regiodienst vanuit Prot. Kerk “Het Anker”
Op zich zou deze dienst gehouden worden in de Veenkerk te Klazienaveen-Noord. Daar onze kerk kerkomroep heeft is er besloten, dat deze dienst in onze kerk gehouden wordt, zodat de hele regio toch deze dienst kan meemaken door het te beluisteren via de kerkomroep en de luisterkastjes.
Het thema is: Zorg dat je erbij komt. De dienst wordt geleid door ds. H. Dekker uit Klazienaveen-Noord en is te ontvangen via kerkomroep.nl (zie vorige bladzijde).

Zondag 31 mei
Aanvang 10.00 uur                                   1e Pinksterdag

Deze dienst zal verzorgd worden door Henk Prins en Ageeth Aukes-Smit, samen met Nelleke van der Leest op het orgel en Anne-Jan van der Leest achter het geluid.

Belangrijk nieuws!!!!!
Naar aanleiding van de richtlijn namens de Regering en PKN heeft het Moderamen besloten om tot 1 juni alle geplande activiteiten niet door gaan: alle kerkdiensten in deze periode gaan niet door. wij denk hierbij met name aan die diensten/activiteiten die allemaal komen te vervallen. De diensten in de Stille week, HA viering, 1ste paasdagviering, de belijdenis/doopdienst die al verplaatst was naar 17 mei,  De ontmoetingsavonden/groothuisbezoeken, de kerkenraadsvergaderingen, overleggen moderamen, de overleggen diaconie en cvk, de rommelmarkt. Zolang de crisis duurt en de maatregelen gehandhaafd blijven.

Kerkdiensten via www.kerkomroep.nl en de luisterkastjes te beluisteren:
Er zullen weer 3 dienst online te beluisteren zijn en wel op
Zondag 10 Mei dit is een dienst die geleid wordt door Margriet Planting & Gerrie Westerdijk. Thema Back to basic
Hemelvaartsdag 21 Mei Online regio dienst vanuit de Protestanste kerk "Het Anker"
1e Pinksterdag Zondag 31 Mei zal de dienst worden geleid door Henk Prins & Ageeth Aukes - Smit meer