Kerkdiensten online Kerkdiensten online

Wij zijn te beluisteren op de kerkomroep website www.kerkomroep.nl. Op deze pagina's vindt u alle kerken die gebruik maken van dit platform. Gesorteerd per provincie kunt u de kerk uitkiezen van uw keuze en de openbare diensten beluisteren. Voor onze kerk klikt u op de provincie Drenthe en zoekt u vervolgens Emmer-Compascuum uit de lijst.

Samenwerking
Om onze samenwerking zichtbaar te maken, hebben wij dit beeld gekregen van de protestantse gemeente Nieuw-Weerdinge/Roswinkel.

De erediensten
Kijk hier voor meer informatie.

Ons YouTube kanaal
Sommige diensten zijn te volgen via een livestream. U kunt ze terugkijken. Klik hier!