Kerkschooldienst Braakhekke

Belangrijk nieuws!!!!!
Naar aanleiding van de richtlijn namens de Regering en PKN heeft het Moderamen besloten om tot 1 juni alle geplande activiteiten niet door gaan: alle kerkdiensten in deze periode gaan niet door. wij denk hierbij met name aan die diensten/activiteiten die allemaal komen te vervallen. De diensten in de Stille week, HA viering, 1ste paasdagviering, de belijdenis/doopdienst die al verplaatst was naar 17 mei,  De ontmoetingsavonden/groothuisbezoeken, de kerkenraadsvergaderingen, overleggen moderamen, de overleggen diaconie en cvk, de rommelmarkt. Zolang de crisis duurt en de maatregelen gehandhaafd blijven.

Kerkdiensten via www.kerkomroep.nl en de luisterkastjes te beluisteren:
Er zullen weer 3 dienst online te beluisteren zijn en wel op
Zondag 10 Mei dit is een dienst die geleid wordt door Margriet Planting & Gerrie Westerdijk. Thema Back to basic
Hemelvaartsdag 21 Mei Online regio dienst vanuit de Protestanste kerk "Het Anker"
1e Pinksterdag Zondag 31 Mei zal de dienst worden geleid door Henk Prins & Ageeth Aukes - Smit meer