Startzondag 5 september 2010

Kijkt u mee?
De Willehaduskerk in Emmer-Compascuum organiseert op vrijdag 23 oktober een benefietconcert. Het evenement is bedoeld om geld in te zamelen voor stichting Missio en is gratis te bekijken, via een livestream. Het concert begint om 19.30 uur. Er zijn optredens van onder andere Turnpunt Drenthe, Sayonara, Busscher Drums, Kim’s Fameschool en Leon Moorman.

Belangrijke mededeling: Kerkdiensten

Belangrijke mededeling:

Gezien de vele aantal besmetting van het corona virus heeft de kerkenraad besloten
de kerkdienst van zondag 18 okt. zonder gemeenteleden te houden. Dit betekent dat alleen Ouderling van dienst koster, organist en beamerist aanwezig zijn tijdens de dienst. Wel kan de dienst online  mee geluister worden via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21180

Dit zal voorlopig de laatste dienst zijn van de maand oktober en misschien ook wel november.