Gambia - oktober 2019

In oktober 2019 ben ik in Gambia geweest.
Iedere keer als ik terug kom zie ik vooruitgang in de scholen en dat is fijn om te zien.
De scholen tellen nu ongeveer 140 kinderen.  Op beide scholen werken nu 4 leerkrachten. De kinderen zijn blij ,ondanks de armoede in de gezinnen. De ouders zijn erg blij met de maaltijden die de kinderen kunnen krijgen in school. Ze krijgen goed onderwijs in de Engelse taal, rekenen en schrijven.
We hebben samen schoolmaterialen gekocht, medische hulpmiddelen en rijst, meel, olie, suiker en andere ingrediënten.
Dankzij de hulp vanuit de gemeente kan ik doorgaan met dit prachtige en dankbare werk.

Hartelijk bedankt namens “Stichting onderwijs in Gambia “,
Annelies Leffers