Handige adressen Handige adressen

Wilt u meer informatie over onze gemeente, geloven en het kerkzijn, dan kunt u contact opnemen via het mailadres Protestantse Gemeente Emmer-Compascuum.

Voor adreswijzigingen, uit- of inschrijvingen, kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau via lr_pkn_eco@live.nl

Rekeningnummers voor het overmaken van uw bijdrage:

NL71 RABO 037.37.19.213 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Emmer-Compascuum

NL58 RABO 0152 550 232 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Emmer-Compascuum.

Kopij voor het kerkkrantje kunt u sturen naar helgaveltman@hotmail.com

Belangrijke mededeling: Kerkdiensten

Belangrijke mededeling:

Gezien de vele aantal besmetting van het corona virus heeft de kerkenraad besloten
de kerkdienst van zondag 18 okt. zonder gemeenteleden te houden. Dit betekent dat alleen Ouderling van dienst koster, organist en beamerist aanwezig zijn tijdens de dienst. Wel kan de dienst online  mee geluister worden via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21180

Dit zal voorlopig de laatste dienst zijn van de maand oktober en misschien ook wel november.

Gebruikersplan kerkdiensten Protestantse gemeente Emmer Compascuum
Gebruiksplan kerkdiensten Protestantse kerk Emmer-Compascuum
Vanaf 1 juni 2020 mogen er weer kerkdiensten worden gehouden met maximaal 30 personen in de kerk. Gelet op het geringe aantal personen en de voorwaarden die aan het houden van een kerkdienst verbonden zijn, heeft de kerkenraad besloten tot 1 september 2020 geen kerkdiensten te houden.
Vanaf 1 juli 2020 mogen er weer kerkdiensten worden gehouden met maximaal 100 personen.