Verenigingsleven Verenigingsleven
Rondom onze gemeente is een rijk verenigingsleven.
Voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar is er club. De gemeente heeft een vrouwenvereniging en een vrouwencontactgroep. Er zijn gespreksgroepen voor gemeenteleden. Ook zijn er afdelingen van de Protestantse Christelijke Ouderenbond is nu seniorenmiddag dat wordt samen gedaan met de Baptisten gemeente.
En heeft de Nederlandse Christelijke Vrouwenbond actief.
De christelijke muziekvereniging ‘Prins Hendrik’ verleent medewerking aan diverse diensten in onze kerk. Zij repeteert ook in één van de kerkzalen.

De zalen worden ook verhuurd aan andere verenigingen/organisaties uit het dorp. U kunt dan denken aan de kaartclub, pedicure en een shantykoor.